Post new topic   Reply to topic    Aganaktismenoi Forum Index -> Applications
View previous topic :: View next topic  
Venahiel_

user avatar

Joined: 08 Sep 2021
Posts:

Send private message
Reply with quote

re: App: Venahiel_

0
The application submitted by Venahiel_ is as follows:

Quote:
'Εχεις διαβάσει και συμφωνείς με την φιλοσοφία και τους κανόνες του guild στο http://aganaktismenoi.guildlaunch.com//forums/viewtopic.php?t=7033219&gid=217393:
Ναι

Όνομα:
Κυριάκος

Ηλικία:
41

Character Name/Class (WoW Armory Link):
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/ragnaros/venahiel


Πες μας δυο λογια για σενα, να παρουμε μια πρωτη εντυπωση, και γιατι σε ενδιαφερει να κανεις join στο guild μας.:
Καλησπέρα και από μένα. Έχω δει τις προηγούμενες αιτήσεις καθώς και τις απαντήσεις για το inactivity μέχρι νεωτέρας. Όμως επειδή ταυτίζομαι με τον τρόπο αντιμετώπισης σας για το game και υποστηρίζω κι εγώ το moto «real life 1st» θα προχωρήσω σε apply. Θα χαρώ να γίνω κι εγώ μέλος της όμορφης όπως φαίνεται παρέας σας, και να αποκτήσετε έναν ακόμα φίλο και έναν brother in arms.
Η περιγραφή του guild μου ταιριάζει. Ήμουν και εγώ κάποτε φιλόδοξος και έντονα raider (εποχή WOTLK μέχρι περίπου MOP). Τώρα, στα 41 βρίσκομαι κι εγώ με υποχρεώσεις από δουλειά, παιδιά, σκυλιά, γατιά και έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές του ξενυχτιού με το παίξιμο πιάνου στο kbrd, γιατί το κορμί δεν αντέχει ούτε την κούραση ούτε τη συζυγική γκρίνια. Το λιώσιμο στο pc λοιπόν το έχουν διαδεχθεί οι λίγες ποιοτικές χαλαρωτικές ώρες μέσα στην εβδομάδα, κυρίως το βράδυ που κοιμάται το παιδί (ή ακόμα καλύτερα αν κοιμάται και η γυναίκα).
Ως gamer και σε όποιο παιχνίδι και αν ασχολήθηκα (παλαιότερα aoe2, wow και τα τελευταία χρόνια wows) κίνητρο μου ήταν και εξακολουθεί να είναι το όμορφο κλίμα μεταξύ των παικτών. Κατ’ επέκταση κάποιοι μετά από χρόνια είναι και φίλοι rl. Φιλοδοξίες δεν υπάρχουν για content end απλά καλή παρέα αναζητώ γιατί το game είναι βαρετό μονάχος. Αν μαζευόμαστε ακόμα και για ένα dungeon είναι ωραίο να παίζουμε αυτό που μπορούμε διασκεδάζοντας.
Ο ένας και μοναδικός main που έχω όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτή τη στιγμή στον Ragnaros. Δεν θα διστάσω να κάνω άμεσα transfer αν με δεχτείτε και προσβλέπω σε ένα disc που θα ξεχειλίζει κουβέντα, γέλιο και πείραγμα.
Ευχαριστώ για το χρόνο και την υπομονή διαβάζοντας το κείμενο.


Darthsidius
© Darth
Guild Master

user avatar

Joined: 27 Mar 2009
Posts: 492

Send private message
Reply with quote

re: CLOSED - App: Venahiel_ - by © Darth

0

Αγαπητε Κυριακο καλησπερα και σε ευχαριστω και εγω με την σειρα μου για τον χρονο που αφιερωσες να μας πεις δυο λογια για σενα.

Το application σου ειναι απο τα καλυτερα που εχω διαβασει ολα αυτα τα χρονια. Για insta-invite. Ειδικα σε πιο active εποχες.

Νιωθω την υποχρεωση και εγω να σου εξηγησω την τωρινη κατασταση.

Ενω ταυτιζομαστε με το πως βλεπεις το game, η με το πως οι υποχρεωσεις real life και εμας, μας οριζουν καποια πραγματα, αυτην την περιοδο ειμαστε εντελως away απο το WoW. Και εχει βαλει και η Blizzard το χερακι της λογω των κακων επιλογων της στα τελευταια expansions, να μην σεβεται τον χρονο που καταναλωνει ενας παικτης που δεν εχει την πολυτελεια να λιωνει καθε μερα, η να μην τον πειραζει να κανει τα ιδια και τα ιδια χωρις νοημα. Δεν θα μπω σε λεπτομεριες. Ειναι γνωστα τα κακως κειμενα στο community.

Σιγουρα θα μπουμε ολοι να δουμε το νεο expansion, ακομα και χαλια να ειναι ΚΑΙ αυτο, αλλα μεχρι τοτε οπως ειπα το guild στο WoW ειναι σαν μια μπαλα απο αχυρα στο Far West. Δεν θα εχεις κανεναν να παιξεις μαζι. Μερικοι FFXIV, αλλοι Hearthstone η αλλα games, και καποιοι πηγανε σε αλλα guilds μεχρι να ξαναμαζευτουμε κλπ. Μην σκασεις λεφτα στην Blizzard για εμας. Τουλαχιστον οχι τωρα. Αν ψαχνεις ομως για migrate, ο server μας εχει αρκετα ελληνικα Horde guilds, τα οποια ισως εχουν και ομαδες ατομων σαν εσενα και εμας. Ετσι ελπιζω τουλαχιστον. Σε αλλο προσφατο application εχω linkαρει μερικα. Μπορεις να δοκιμασεις σε καποιο απο αυτα, και που ξερεις μπορει να τα πουμε μελλοντικα ισως, υπο αλλες συνθηκες.

Σου ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις.



_________________
Posts from:   
Post new topic   Reply to topic    Aganaktismenoi Forum Index -> Applications All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum