Post new topic   Reply to topic    Aganaktismenoi Forum Index -> Applications
View previous topic :: View next topic  
ReqvinDimitris
Social/Trial



Joined: 20 Oct 2016
Posts: 4

Send private message
Reply with quote

re: App: ReqvinDimitris

0
The application submitted by ReqvinDimitris is as follows:

Quote:
'Εχεις διαβάσει και συμφωνείς με την φιλοσοφία και τους κανόνες του guild στο http://aganaktismenoi.guildlaunch.com//forums/viewtopic.php?t=7033219&gid=217393:
Ναι

Όνομα:
Δημήτρης

Ηλικία:
29

Character Name/Class (WoW Armory Link):
Reqvin/Hunter
http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Reqvin/simple

Πες μας δυο λογια για σενα, να παρουμε μια πρωτη εντυπωση, και γιατι σε ενδιαφερει να κανεις join στο guild μας.:
Γειά σας παιδιά...με λένε Δημήτρη είμαι και εγώ ένας αγανακτησμένος όπως πολλοί σε αυτήν όμορφη χώρα...δουλεύω σταδιακά σε (net cafe, καφετέριες) αν και σπούδασα και τέλειωσα πληροφορική αλλά δουλειά μηδέν...αυτήν την στιγμή κάνω ένα break από τις δουλειές και είμαι άνεργος ελπίζοντας να βρώ μια δουλειά πάνω στην ειδικότητα που σπούδασα(γελάω με αυτό από ότι κατάλαβα μόνο εξωτερικό υπάρχει ψωμι αλλα θα δούμε ακόμα είναι νωρίς για μεγάλες αποφάσεις)....Όσον αφορά στο παιχνίδι είμαι παλιός παίκτης vanilla μέχρι wotlk πριν βγεί το ulduar έπαιζα φανατικά δλδ λιώσιμο...αλλά μετά αναγκάστηκα και έκανα break γιατι αλλιως την σχολή δεν θα την έβγαζα ούτε σε 10 χρόνια:D αν και την έβγαλα σε 8 δεν το πιασα το achievement για 2 χρόνια:D.....τώρα ξανά πίσω στο game...όπως ανάφερα ξεκίνησα απο vanilla σαν hunter alliance στο burning legion hardcore raiding ειδικά στο burning crusade κάναμε το μεγάλο bam και τα βγάλαμε όλα οπως κ στο wotlk που πριν κανω το διάλειμμα είμασταν ενα απο τα πρωτα guilds που βγάλανε το achievement the undying 10ri και τους 3 δρακους...Καταρχήν ψάχνω ένα φιλικό χωρίς δράματα και προπάντων ελληνικό casual guild να raidaρουμε μαζί να wiparoume μαζι αλλά και να κάνουμε progress μαθαίνοντας από τα λάθη μας και βοηθώντας τα υπολοιπα παιδια αμα κάπου κάνουν κάποιος λάθος.... όσον αφορά τα tactics....mythics και hardcore raiding δεν με ενδιαφέρουν λόγω και των υποχρέωσεων για αυτό και ψάχνω ένα casual ελληνικο guild...αν και είμαι σε άλλο server ελπιζω να μην υπάρχει προβλημα μιας και μπορούμε να παίζουμε ολοι μαζι παροτι ειμαστε απο διαφορετικους servers αν κ συντομως μπορω κ να τον μεταφερω....οσον αφορα το guild μου το αφήνω γιατι κατι παιχθηκε με τους officers και πολυ εφυγαν λογω οτι τρείς απο το κυριο κορμο του raid αποφασισε να σταματησει να raidarei παρα το καλο progress που καναμε την τελευταια εβδομαδα σφάζοντας 2 νεα bosses....ελπιζω να μην σας κούρασα με το μεγάλο μήνυμα και να με δεχθείτε στην όμορφη ελπιζω παρέα σας....!!!Να έχετε μια όμορφη μέρα...!!!!!

Darthsidius
© Darth
Guild Master

user avatar

Joined: 27 Mar 2009
Posts: 492

Send private message
Reply with quote

re: APPROVED - App: ReqvinDimitris - by © Darth

0

Καλησπερα Δημητρη.

Ευχαριστουμε για το app και τον χρονο που αφιερωσες.

Μολις τελειωσαμε το raid,  και επειδη θελω λογω αλλου server πριν γινει το οτιδηποτε να εχεις μια πληρη εικονα, θα επανελθω αυριο γιατι πρεπει να restαρω :)



_________________
ReqvinDimitris
Social/Trial



Joined: 20 Oct 2016
Posts: 4

Send private message
Reply with quote

re: APPROVED - App: ReqvinDimitris - by © Darth

0

Καλή ξεκούραση αδερφέ....θα περιμένω τα νέα αύριο :)

Darthsidius
© Darth
Guild Master

user avatar

Joined: 27 Mar 2009
Posts: 492

Send private message
Reply with quote

re: APPROVED - App: ReqvinDimitris - by © Darth

0

Φιλε Δημητρη,

απο οσα γραφεις, πιστευω οτι ταιριαζεις στο guild μας, διοτι αρκετοι απο εμας, βλεπουν το game οπως εσυ.

Αυτην την στιγμη τα spots ειμαστε τσιμα-τσιμα, με την εννοια οτι τα signups ειναι κοντα στα 30. Την μια 28 την αλλη 32, κλπ κλπ.

Πιστευω ομως αργα η γρηγορα θα μπορεις να ερθεις παρεα.

Ομως θα πρεπει πρωτα να ερθεις στον Twisting Nether, διοτι α) ειναι αδυνατον να αφησουμε member εκτος raid για ενα non-member, και β) το loot system μας (EPGP),  δεν μας επιτρεπει να δινουμε item εκτος guild, μονο στην περιπτωση που παει για disenchant. Πιστευω οτι ειναι αδικο να ερθεις χωρις να εχεις δικαιωμα να παρεις κατι, ακομα και αν ειναι το τελευταιο που σε νοιαζει.

Τελος, οπως θα διαβασες στα rules, ειμαστε non-mythic guild, το ταβανι και το target content μας ειναι το Ahead of the Curve, δηλαδη Heroic clear πριν το επομενο tier, χωρις να σημαινει οτι θα σκασουμε κιολας, αν πχ η Blizzard αρχιζει να βγαζει raids καθε 3 μηνες. Ακομα και clear να κανουμε 2 μηνες πριν βγει το επομενο tier, προτιμουμε να κανουμε την πλακα μας σε farm raid, ή να αρχιζουμε να βαζουμε alts. Στο mythic τα πραγματα σοβαρευουν, χανεται το flexibility του raid, και ειναι κατι που τα περισσοτερα members δεν μπορουν να τηρησουν λογω υποχρεωσεων real life.

Τα λεω ολα αυτα, επειδη παιζει migration στην περιπτωση σου, λεφτα δεν υπαρχουν για πεταμα, οποτε αν τα παραπανω σε καλυπτουν, εισαι welcome στην παρεα μας. Επιλογη δικη σου. Αν τελικα ερθεις στον TN, /w καποιον officer για invite.

Καλη συνεχεια!



_________________
ReqvinDimitris
Social/Trial



Joined: 20 Oct 2016
Posts: 4

Send private message
Reply with quote

re: APPROVED - App: ReqvinDimitris - by © Darth

0

Καλησπέρα φίλε μ και καταρχήν συγχαρητήρια για τα kills δύσκολα τα bosses και τα 2 ειδικά η αρκούδα μας είχε παιδέψει πολύ...!!!

Με κάλυψες απόλυτα..!!!

Όσον αφορά το migration εννοείτε πως θα κάνω αλλά ίσως πάρει κάποιες μέρες μπορεί και εβδομάδες γιατί κάναμε ανακαίνιση το σπίτι και στιβάξαμε τα πράγματα σε κούτες και θα με πάρει κάποιο χρόνο μέχρι να την βρώ ευελπιστώ μέχρι την επόμενη εβδομάδα να είναι όλα κομπλέ...!!!!

Όσον αφορά το guild μπορώ να κάνω ένα alt στον server σας μέχρι να γίνει η μεταφορά του χαρακτήρα μου για να κάνουμε χαβαλέ(mythic ή mythic+) ή και ακόμα να raidarw μαζί σας ΜΟΝΟ άμα υπάρχει ελεύθερο spot στο raid...ειλικρινά αμα δεν πάρω loot δεν με ενδιαφέρει καθόλου δεν είναι αυτός ο στόχος μου...το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να περνάω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου χωρίς γκρίνιες και δράματα..δεν είναι του τύπου μου...!!!

Το απόγευμα θα επικοινωνήσω με κάποιο παιδί από το guild και άμα υπάρχει διαθέσιμος officer online να με κάνει invite....!!!

Τα λέμε συντόμως...!!!! 

 

ReqvinDimitris
Social/Trial



Joined: 20 Oct 2016
Posts: 4

Send private message
Reply with quote

re: APPROVED - App: ReqvinDimitris - by © Darth

0

Καλησπέρα και πάλι συγνώμη για το spam τελικά δεν δυσκολεύτηκα να βρώ την κάρτα μου....όλα κομπλέ σε καμιά ώρα αναλόγως πόσο θα κρατήσει το transfer σας έρχομαι....

Posts from:   
Post new topic   Reply to topic    Aganaktismenoi Forum Index -> Applications All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum